تاثیر مصرف مارچوبه و دیابت به همراه خواص این گیاه
مارچوبه و دیابت ، مارچوبه دیابت ، مصرف مارچوبه و دیابت ، تاثیر مارچوبه در دیابت ، مصرف مارچوبه در دیابت ، مارچوبه برای دیابت ، مارچوبه در دیابت ، مصرف مارچوبه برای درمان دیابت
در این مطلب از سایت جسارت به خواص مارچوبه و دیابت می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
مارچوبه و دیابت
این بیماری که قبلاً در میانسالی بروز می کرد، امروزه در نوجوانان و جوانان هم دیده می شود و باعث نگرانی پزشکان شده است.
آزمایش هایی که روی نمونه های آزمایشگاهی در دانشگاه کراچی پاکستان انجام گرفته است، نشان می دهد،دوز پایین مارچوبه باعث کاهش میزان قندخون می شود و دوز بالا از عصاره این گیاه باعث می شود پانکراس انسولین تولید کند.
مصرف مارچوبه و دیابت
اسپراقس، اسفراغس، یرامیغ، صفوف، صم دهم ، الاملک، مار گیاه، جمس،
اسفرک، هرموع، ماردوا، هیون، هلگون، نخوشی، کشک مار، جنجل، سفرج.
ریشه تاریخی این گیاه پر خاصیت علفی به 6000 سال قبل بر می گردد.
این گیاه علفی که طول آن بعضا به یک و نیم متر هم می رسد از شمال غرب اروپا و بعد از آن به جنوب غرب آسیا رفته و
خصوصا در قفقاز و غرب سیبری دارای طرفداران فراوانی است.
در ایران نیز در مازندران ،کرمانشاه،اراک و آذربایجان شرقی و غربی و … ،کاشته می شود.
بیشتر بخوانید :
خواص و مضرات درمانی گیاه مارچوبه و بدنسازی برای شکم
خواص درمانی آلو خورشتی و دیابت و کنترل قند خون
آلو زرد و دیابت
آیا از مضرات جوز هندی در صورت مصرف زیاد اطلاع دارید؟
مارچوبه ادرار آور است چرا که منبع بسیار خوبی از پتاسیم(202 میلی گرم در 100 گرم آن)
و مقدار کمی سدیم (2 میلی گرم در 100 گرم آن) است. این خاصیت مُدر بودن مارچوبه به تنظیم فشارخون کمک می کند.
تاثیر مارچوبه و دیابت
مواد آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی موجود در مارچوبه، بسیاری از بیماریهای مزمن مانند
دیابت نوع 2 و بیماریهای قلبی را متوقف میکنند. مقادیر بالای ویتامین های گروه B در مارچوبه،
مسئول اثرات ضددیابتی این گیاه میباشند. ویتامینهای گروه B که در مارچوبه به فراوانی یافت میشوند
، ویتامینهای گروه B نقش مهم و کلیدی را در متابولیسم قندها و نشاسته ایفا میکنند و
برای مدیریت مناسب قند خون ضروری میباشند.
مصرف مداوم این گیاه که هر روز هم طرفداران زیادی پیدا می کند می تواند باعث کنترل قند خون شود.
گفتنی است مارچوبه باعث تولید بیشتر انسولین در بدن می شود و هورمون انسولین نقش مهمی در جذب گلوکز بدن ایفا می کند.
ویتامین ها و مواد معدنی – مارچوبه منبع بسیار خوبی از ویتامین B6، کلسیم، روی و منیزیم است .
مارچوبه سبزی است که دارای مقادیر نسبتا بالایی از بتا کاروتن، ویتامین C، ویتامین E، ویتامین K، تیامین،
ریبوفلاوین، روتین، نیاسین، اسید فولیک، آهن، فسفر، مس، پتاسیم، سلنیوم و منگنز می باشد.
فیبر غذایی – مارچوبه بسیار غنی از فیبر غذایی است . هر وعده یک صد گرم مارچوبه حاوی حدود 2.1 گرم فیبر در رژیم غذایی می باشد.
خواص مارچوبه و دیابت
مارچوبه نوعی گیاه گلدار است که در بیشتر در نواحی آفریقایی رشد پیدا می کند که
این گیاه علاوه بر جنبه زیبایی برگ ها که برای تزیین استفاده می شود دارای خواص سلامتی و
درمانی می باشد که در این مقاله شما را با فواید مارچوبه آشنا می نماییم.مارچوبه گیاهی است علفی و
چند ساله که ارتفاع آن تا چند متر میرسد و دارای شاخههای نسبتا چوبی و صاف است .
مارچوبه بصورت وحشی در اکثر نقاط دنیا میروید برگهای آن فلسی شکل بوده که
از کنار آنها شاخههایی باریک و دراز و سبز رنگ بصورت دستههای 3 تا 8 تائی خارج میشود.
اگر شما به مارچوبه حساسیت دارید نباید بخورید. افرادی که حساس به سبزیجات دیگر متعلق به خانواده Liliaceae
( مانند پیاز، سیر و موسیر ) هستند باید با احتیاط مصرف کنند زیرا آنها در معرض خطر بالاتری از آلرژیک به مارچوبه هستند.
بارداری و شیردهی: مارچوبه برای استفاده در مقادیر دارویی در دوران بارداری مناسب نیست.
مارچوبه و دیابت
بیشتر بخوانید :