خواص هویج،خواص هویج برای لاغری،هویج بنفش،هویج و دیابت،هویج و لاغری
جالب است بدانید که یک لیوان آب هویج (240سی سی)، بیش از 8 برابر نیاز روزانه افراد به ویتامین A را تامین می نماید؟!
در واقع ویتامین A برای رشد اندامها به خصوص استخوانها لازم و ضروری می باشد.
و نیز برای بیشتر شدن قدرت بینایی خیلی مهم و ضروری می باشد.
در واقع اینکه از قدیم گفته میشده است که خوردن هویج باعث بهتر دیدن می شود، درست است،
در واقع کمبود ویتامین A باعث بروز مشکلات بینایی مثل شبکوری می گردد.
به طور کلی اسفناج نیز دارای مقادیر زیادی ویتامین A می باشد.
به یاد داشته باشید که مخلوط آب هویج و آب اسفناج، نوشیدنی را به وجود می آورد که شامل مقادیر زیادی ویتامین A است.
جالب است بدانید که ویتامین A همچنین برای ماداران باردار و جنین خیلی ضروری و بااهمیت است.
البته خانمهای باردار درمورد مصرف آب هویج باید با پزشک خود مشورت کنند،
زیرا دریافت اضافی ویتامین A امکان دارد باعث بروز ناهنجاری های جنینی شود.
قابل ذکر است که هر چند که ویتامین A برای حفظ سلامت بدن خیلی ضروری است
ولی باید در حد متعادل مصرف گردد، زیرا مصرف مقادیر زیاد ویتامین A باعث
مسمومیت کبدی و سایر مشکلات سلامتی خواهد شد.
جالب است بدانسد که آب هویج همچنین دارای مقادیر زیادی ویتامین C است.
یک لیوان آب هویج، 35 درصد ویتامین C مورد نیاز در روز را تامین می نماید.
البته ویتامین C دارای نقشهای متعددی در بدن است، از جمله برای ساخت کلاژن ( نوعی پروتئین غیرمحلول)
در غشاهای موکوسی، پوست، استخوانها و دندانها ضروری می باشد.
همچنین یک آنتی اکسیدان قوی و مفید برای انسانها می باشد.
به یاد داسته باشید نوشیدن مخلوط آب هویج با آب توت فرنگی یا پرتقال یا لیمو یا کیوی
تمام ویتامین C مورد نیاز روزانه ی شما را تامین می نماید.بدون اینکه نیاز به دریافت مکمل ویتامینی داشته باشید.
پتاسیم موجود در هویج
جالب است بدانید که آب هویج، مقادیر خوبی از پتاسیم را دارد.
یک لیوان آب هویج، 10 درصد نیاز روزانه ی بدن به پتاسیم را تامین می نماید.
در واقع پتاسیم برای حفظ تعادل الکترولیتها و سطح مایعات در سلولهای بدن لازم می باشد.
همچنین در انقباض ماهیچه ها و انتقال پیام بین سلولهای عصبی تاثیر دارد.
مطالب مرتبط:
آلرژیها را می توان به سه دسته آلرژی های تنفسی و پوستی و غذایی تقسیم کرد
آلرژی تنفسی
1. تا آنجا که میتوانید مواد آلرژیزا (گرد و غبار، گرده گیاهان علفی، گلها، چمن، درختان، قارچ ها، دود تنباکو و سایر آلایندههای هوا و گرد و غبار) را به طرق مختلف از محیط زندگی یا کار خود حذف نمایید.
2. اثاثیه موجود در اتاق خواب (قالیچه، فرش و پردهها و …) را از اتاق بیرون ببرید و دیوارها و کف اتاق را با یک پارچه مرطوب تمیز نموده و فلزهای تخت، تشک و بالشها را با یک پوشش پلاستیکی بپوشانید.
3. از روانداز و پتویی استفاده که بتوانید مرتب آنها را بشویید.
4. پنجره و دربها را تا حد امکان بسته نگه دارید و در شرایط گرده افشانی گیاهان، هنگام وزیدن باد، در منزل بمانید.
5. در صورت امکان یک سیستم تصفیه هوا در سیستم گرمایشی و تهویه مطبوع در منزل خود نصب کنید.
6. در خارج از خانه از ماسک استفاده کنید و بعد از مراجعت به منزل، دوش بگیرید و لباسها و کفشهای خود را عوض کنید.
7. کلیه لباسهای مورد استفاده خود را اطو کنید و برای خشک کردن لباسها آنها را در هوای آزاد آویزان نکنید زیرا موجب تجمع گردهها میشود.
آلرژیهای پوستی
1. لباس نخی گشاد برای کمک به جذب عرق بپوشید
2. کمتر حمام بگیرید تا از خشکی زیاد پوست اجتناب شود. به هنگام حمام گرفتن، از صابونهای چرب مخصوص و آب ولرم استفاده کنید و پس از حمام بلافاصله از کرم نرم کننده و مرطوب کننده استفاده کنید.
3. از قرار گرفتن در معرض تغییرات دمای شدید (سرما یا گرمای زیاد) خودداری کنید.
4. از دستگاه مرطوب خنک کننده هوا برای رطوبت هوای خشک داخل منزل استفاده کنید.
5. توجه داشته باشید که خاراندن پوست اگزم را بدتر میکند.
6. جهت انجام کارهای منزل از دستکشهای لاستیکی با آستر نخی استفاده کنید.
اگر آلرژی غذایی دارید، جهت شناسایی مواد غذایی حساسیت زا توصیه میشود، غذاهای مورد شک را به مدت 2 هفته (تا زمانی که علائم آلرژی ناپدید شوند) از رژیم غذایی خود حذف کنید و سپس غذاهای مورد نظر را یکی یکی به رژیم غذایی اضافه کند به این ترتیب مشخص میشود که کدام غذاها در ایجاد آلرژی شما نقش دارند.
افرادی که آلرژی غذایی شدیدی به یک نوع غذا دارند باید بسیار مراقب باشند که از خوردن آن نوع غذ پرهیز نمایند و عوامل آلرژی غذایی را تشخیص دهند
مطالب مرتبط:
بسم الله الرحمن الرحیم
اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ :
خداى یکتا که جز او کسی شایسته ستایش نیست او همیشه زندهء پا برجای است .
لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَلاَ نَوْمٌ :
(پس) هیچ گاه خواب سبک و سنگین او را فرا نمی گیرد .
لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ :
آنچه در آسمان ها و آنچه در زمین است در سیطره مالکیّت و فرمانروایى اوست .
مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ :
مگر می شود کسی شفاعت کند(مردم را) بدون اجازهء او .
یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ :
ایشان به پیدا و پنهان آگاه است .
وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء :
وایشان ذرّه ای از دانش او را احاطه ندارند مگر به آنچه او بخواهد .
وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ :
دامنه تخت (سلطنت) او آسمانها و زمین است .
وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا :
نگهداری اینها برایش کاری نیست .
وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ :
و او بلند مرتبه ترین و بزرگ مطلق است .
لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ :
در دین اجباری نیست .
قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ :
فرق میان پیشرفت و سقوط بیان شده است .
فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ :
پس آن کس که طغیانگر بود .
یُؤْمِن بِاللّهِ :
به خدا ایمان آورد .
فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَىَ :
به بهترین دستاویز نجات (از پرتگاه) رسیده است .
لاَ انفِصَامَ لَهَا :
که پاره شدنی نیست .
وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ :
و خدا شنوا و دانا است .
اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُو اْ :
خدا پشتیبان افراد باایمان است .
یخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّوُر :
ِ آنها را از تاریکیها بیرون می *آورد و به طرف نور می برد .
وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ :
به همان صورت به کسانی که طغیان کردند کمک میکند.
یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ :
چنان که که آنها را از نور بیرون آورده به درون تاریکی ها می برد .
أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ :
آنهایند اهل آتش جهنّم و همیشه در آن خواهند بود .
گیلاس,گیلاس زمینی,گیلاس آبی,میوه گیلاس زمینی,خواص میوه گیلاس,عکس میوه گیلاس,
خاصیت میوه گیلاس,روانشناسی میوه گیلاس,آفات میوه گیلاس,تزیین میوه گیلاس
گیلاس میوه خوشمزه و مفید تابستانی است که خیلی هم طرفدار دارد.
نام علمی گیلاس (Prunus avium) و از خانواده ی (Rosaceae) می باشد. درخت گیلاس بدون خار و دارای میوه ی گوشت دار و محتوی یک هسته است.
گیلاس میوه ی کوچک، گرد و ملین است که در هنگام چیدن به رنگ قرمز یا سیاه می باشد و دارای یک هسته است. در واقع در طبیعت سه نوع گیلاس به رنگ های قرمز، سیاه و زرد وجود دارد.
گیلاس ها را همیشه رسیده می چینند زیرا پس از چیدن به
خوبی رشد نمی کنند و شما می توانید آن را تنها 1 تا 3 روز به خوبی
نگهداری نمایید.
استفاده از گیلاس:
گیلاس ها را بهتر است تازه تازه پس از چیدن از درخت میل بفرمایید.
اغلب از گیلاس، مربا و یا ژله درست می کنند زیرا نمی
توان آن را به صورت تازه ذخیره و نگه داری کرد، ولی می توان آن ها را
فریز کرد؛ البته بهتر است که اول هسته های آن در آورده شود.
فواید گیلاس:
بر طبق آخرین و بهترین اخبار به دست آمده مشخص گردیده که گیلاس ها منبع
غنی آنتی اکسیدان ها هستندو این برای جلوگیری از پیری بسیار مفید است.
گیلاس ها غذای متداولی در عصر حجر بوده اند و باستان شناسان بقایای
هسته های گیلاس را در بسیاری از غارها و صخره های مسکونی ما قبل تاریخ
یافته اند.
انواع گیلاس
گیلاس شیرین (Prunus avium) یک میوه فصلی است که امروزه به غیر از مصرف
تازه ی آن، می توان به خوبی از میوه ی خشک آن و یا به صورت آب میوه
استفاده کرد.
گروه های گیاه شناختی زیر مجموعه درخت های گیلاس شامل: درختان آلو، هلو، بادام و زردآلو است و نه تنها از میوه درخت گیلاس، بلکه از شکوفه ها و چوب آن نیز استفاده می گردد.
برای این که ارزش این گیاه را بدانیم کافی است بگوییم تمام قسمت های این
میوه یعنی: گوشت، دم، هسته، برگ و ساقه ی آن در طب و صنعت استفاده دارد.
گیلاس قرمز
همه ی ما از مصرف گیلاس تازه در یک روز گرم تابستانی لذت می بریم؛ این
میوه دارای چربی کم و فیبر زیاد است و اگر شما درمان های گیاهی را قبول
داشته باشید، بدانید که گواتر مزمن با خوردن گیلاس تا حد زیادی کنترل می
شود و همچنین مانند یک عامل تخلیه و زهکشی در مجاری ادرار و لوله های
هاضمه کار می کند و سنگ ها را از بین می برد و مصرف آن در حد مناسب به
مبتلایان به دیابت
و ورم مفاصل توصیه می شود زیرا میوه ای است که نشاسته ی کمی دارد و قندش
برای افراد دیابتی زیان بار نیست(البته باز هم تاکید می شود که اگر به
میزان توصیه شده توسط متخصص تغذیه مصرف شود).
گیلاس همچنین مسکن اعصاب بوده، ملین است، خون را پاک و معده را نیز تمیز می
کند و جوشانده ی دم گیلاس برای دفع سنگ های مثانه و تمیز کردن مجاری
ادرار در طب تجربی مصرف دائم دارد.
گیلاس زرد
ارزش تغذیه ای گیلاس:
هر 100 گرم گیلاس (حدود 14عدد گیلاس متوسط) دارای این ترکیبات است:
انرژی 72/06کیلو کالری
رطوبت 80/74گرم
کربوهیدرات 16/60گرم
پروتئین 1/21گرم
چربی 0/69 گرم
فیبر 1/87 گرم
کلسیم 14/71 میلی گرم
فسفر 19/12میلی گرم
آهن 0/38 میلی گرم
پتاسیم 223/5 میلی گرم
فلوئور 25میلروگرم
منیزیوم 11/76میلی گرم
ویتامین آ 21/47 RE
ویتامین ث 7/06میلی گرم
اسید فولیک 4/12 میلروگرم
و دیگر مواد معدنی …
راهنمایی های تغذیه ای:
چربی اشباع شده در گیلاس بسیار کم است. کلسترول ندارد (مانند سایر گیاهان)،
سدیم ندارد، فیبر خوراکی بالایی دارد، از ویتامین C بالایی در آن وجود
دارد.
خوردن این میوه پر از خاصیت را به شما و کودکانتان نوصیه می کنیم .
آلزایمر، درمان آلزایمر,آلزایمر درجوانی,آلزایمرگل سرخ,آلزایمر چیست,آلزایمر در سالمندان,
آلزایمر زودرس,آلزایمر ملی,آلزایمر و درمان آن,آلزایمر+علائم,آلزایمر pdf
همه ما از این که در پیری دچار آلزایمر شویم وحشت داریم .این بیماری چگونه به وجود می آید.
نام این بیماری را بسیار شنیده ایم واگر کمی روراست باشیم همه ما از ابتلا به ان هراس داریم. بیماری آلزایمر به مغز آسیب می رساند. این بیماری باعث از دست رفتن تدریجی و مداوم مغز شده و می تواند بر روی صحبت کردن، فکر کردن و انجام فعالیت های روزانه تأثیر بگذارد
بیماری آلزایمر به مرور زمان بدتر شده و میزان تحلیل مغز بیشتر می شود اما سرعت این تحلیل در بیماران مختلف متفاوت است. برخی از افراد در همان مراحل ابتدایی بیماری توانایی انجام فعالیت های روزانه خود را از دست می دهند. اما برخی دیگر از افراد ممکن است در مراحل بعدی بیماری با این مشکلات مواجه شوند.
از دست دادن خفیف حافظه در افراد بالای 60 سال شایع است. ممکن است این قضیه به این معنا نباشد که شما به بیماری آلزایمر مبتلا شده اید. اما اگر با مشکلات حافظه مواجه شدید حتماً به پزشک مراجعه کنید. اگر بیماری شما آلزایمر باشد، ممکن است درمان به شما کمک کند.
علل بیماری آلزایمر چه چیزهایی هستند؟
سن بالا ، سابقه خانوادگی ، جنس مونث بودن و سندرم داون ، مهمترین عوامل خطر ساز برای آلزایمر هستند.اگر بیماران ، خویشاوند درجه اولی داشته باشند که آلزایمر در او پس از 65 سالگی بروز کرده باشد، خطر نسبی ابتلای آنها 3 – 6 برابر ، افزایش می یابد. اگر بیماران خواهر یا برادری مبتلا به آلزایمر پیش از 60 سالگی و نیز یک والد مبتلا باشند، خطر نسبی آنها 7 – 9 برابر می شود. بیماری آلزایمر به علت تغییراتی که در مغز بروز می کند، اتفاق می افتد. این تغییرات عبارتند از پایین آمدن سطح انتقال دهنده های عصبی یا پیام رسان های شیمیایی که به مغز کمک می کنند تا درست کار کند. اینکه چه چیزی باعث این کاهش می شود هنوز به صورت روشن مشخص نشده است.
خطر ابتلا به آلزایمر با بالا رفتن سن افزایش می یابد اما این به آن معنا نیست که تمام افراد به آلزایمر مبتلا می شوند. 35 نفر از هر 100 نفر افراد بالای 85 سال از نوعی از زوال عقل رنج می برند. این به آن معناست که 65 نفر از هر 100 نفر با این مشکل مواجه نمی شوند. بروز زوال عقل در سنین پایین تر از 60 سال نادر است.
علائم و نشانه های ابتلا به بیماری آلزایمر
کاهش شنوایی
اثر انگشت غیر طبیعی
از دست رفتن حس بویایی : کاهش توانایی در تعیین و تشخیص بوها قبل از کاهش حافظه ایجاد می شود.
افسردگی : تقریبا 50 درصد بیماران مبتلا به آلزایمر قبل از بروز تغییرات شخصیتی در آنها ، افسردگی را تجربه کرده اند.
اختلال فضای بینایی : ناتوانی در دنبال کردن و یادآوری جهات بینایی یا کپی کردن و نقاشی کردن تصاویری که فرد آنها را دیده است.
برای بسیاری از افراد، اولین علامت بیماری آلزایمر از دست دادن حافظه می باشد. اغلب، فردی که با مشکل حافظه مواجه می شود، متوجه مشکل خود نمی باشد اما خانواده و دوستان وی می
توانند این مشکل را تشخیص خواهند داد.
در مراحل پیشرفته تر بیماری آلزایمر، بیمار ممکن است با علائم زیر مواجه شود:
مشکل در تصمیم گیری
اشتباه کردن در تشخیص روز های هفته، ماه و یا حتی ساعت
گم شدن در مکان هایی که قبلاً به خوبی با آن مکان ها آشنا بوده و ممکن است حتی سال ها در آن منطقه ها زندگی کرده باشد.
مشکل در یادگیری و به یاد آوردن اطلاعات جدیدی که به حافظه سپرده شده است.
مشکل با پیدا کردن لغت یا عبارت صحیح برای بیان کردن منظور خود در هنگام صحبت کردن.
مشکل در انجام کار های روزانه مانند غذا پختن و پرداخت صورت حساب ها.
علائم بیماری آلزایمر به آرامی و به صورت مداوم بدتر می شوند. افرادی که در کمتر از چند ساعت و یا چند روز با این مشکلات مواجه شده اند و یا افرادی که علائم آنها به صورت ناگهانی بدتر شده است باید حتماً به پزشک مراجعه کنند زیرا ممکن است مشکل دیگری وجود داشته باشد.
با بدتر شدن بیماری آلزایمر، ممکن است مبتلایان به این بیماری، علل خصوص در اواخر روز و در شب ها، احساس بی قراری و سرگردانی کنند. با گذشت زمان، ممکن است فعالیت های آنها تغییرات بسیاری داشته باشد. ممکن است چیزهایی را ببینند و یا بشنوند که وجود خارجی ندارند. ممکن است از خانواده و دوستانشان کناره گیری کنند. ممکن است فکر کنند که دیگران به آنها دروغ می گویند و یا می خواهند سوء استفاده کنند و یا سر او را کلاه بگذارند و به او آسیب بزنند.
پس از آن و با بدتر شدن بیماری آنها، ممکن است دیگر قادر به مراقبت از خودشان نباشند. حتی ممکن است دیگر کسانی را که سابق بر این عاشقانه دوست می داشتند را نیز به یاد نیاورند. ممکن است فراموش کنند که چگونه باید غذا خورد، استحمام کرد، لباس پوشید، به دستشویی رفت و یا حتی از تخت و یا صندلی بلند شد و راه رفت.
برای پیشگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر چی بخوریم
پیشگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر با تغذیه
براساس یافته های دانشمندان دانشگاه Cleveland در Ohio افرادی که از نظر جسمی و فکری فعال هستند به مراتب کمتر از دیگران در معرض بیماری خطرناک الزایمر قرار می گیرند. تقویت حافظه فقط با خواندن کتاب و فکرکردن امکان پذیر نیست بلکه معاشرت با دیگران ، مسافرت ، آموختن زبانی جدید، حفظ کردن شعر، آموختن موسیقی و غیره می تواند در این مورد مؤثر باشد که البته علاوه بر تمام این نکات رعایت اصول تغذیه درجلوگیری از ابتلا به بیماری آلزایمر نقش دارد.
مصـرف گـوشـت ماهیهایی مثل قـزل آلا و
مـاهــی سـاردیـن بادارا بودن امگاسهاسید چـرب خطر ابتلا به الزایمر
را کاهش میدهند. آنتی اکسیدان ها، ویتامین C و E نیز در کاهش خطر آلزایمر
موثر می باشند.
رژیم غذایی مدیترانه ای از ابتلا به آلزایمر پیشگیری می کندیک مطالعه نشان می دهد مصرف رژیم غذایی مدیترانه ای خطر ابتلا به آلزایمر را بطور چشمگیری کاهش می دهد.
عموما از رژیم غذایی مدیترانه ای به عنوان تغذیه ای سالم یاد می شود.این
رژیم غذایی سرشار از میوه، سبزیجات و غلات، مقداری ماهی و مقدار بسیار کمی
لبنیات و گوشت است.
عامل اصلی ایجاد آلزایمر، رادیکالهای آزاد اکسید کننده هستند که با افزایش
سن بیشتر تولید می شوند.اگر میخواهید جلو تولید آنهار ا بگیرید یا تولید
آنها را به حداقل برسانید روزی دو تا سه لیوان آب سیب و یا سه تا چهار عدد
سیب میل کنید. مطمئن باشید که ضرر نمی کنید. زردچوبـه، ضد آلزایمرزردچوبه
در درمان و پیشگیـری از بیماری آلزایمر موثر است. درطب سنتی هند،
زردچوبه از هزاران سـال پیش به عنوان یک ماده ضدالتهاب در درمـان
بیماریهای مزمن و ناتوان کننـده کـاربـرد داشته است.
راههای درمان بیماری آلزایمر
در واقع هیچ درمانی برای بیماری آلزایمر وجود ندارد. اما داروهایی وجود دارند که ممکن است سرعت پیشرفت علائم را کم کرده و زندگی را برای بیمار آسان تر کنند. ممکن است این داروها برای
همه مؤثر نباشند و یا اینکه تأثیر کمی داشته باشند. با این حال کارشناسان معتقدند ارزش امتحان کردن را دارد.
با بدتر شدن بیماری، ممکن است فرد با بیماری افسردگی، عصبانیت و ناراحتی مواجه شود. ممکن است پزشک برای مقابله با این بیماری ها نیز داروهای ویژه ای تجویز کند.
نشانه ها و رفتار با مبتلایان به بیماری آلزایمر
نحوه رفتار با افراد مبتلا به بیماری آلزایمر:
٭ باید با او با لحنی ملایم و اطمینان بخش سخن گفته شود.
٭ هنگام گیجی و سردرگمی، با بیمار نباید سرزنش آمیز رفتار کرد و اشتباهات وی را با ارائه پیشنهاد تصحیح کرد.
٭ اگر افراد از پشت سر به او نزدیک شوند ممکن است بیمار وحشت زده یا آشفته شود.
٭ همواره باید به سخن گفتن با بیمار ادامه داد، حتی زمانی که دیگر متوجه
کلمات دیگران نمی شود. و در مورد موضوعاتی حرف زد که فرد به آنها اهمیت می
دهد.
٭ در هر زمان بهتر است فقط یک سؤال از او پرسیده و مهلتی برای پاسخ دادن به
او داده شود. اگر به نظر می رسد بیمار آلزایمری متوجه گفتار دیگران نشده
است، بهتر است پرسش با همان کلمات تکرار شود. اگر باز هم متوجه نشد، پس از
چند دقیقه دیگر می بایست با کلمات دیگری پرسش خود را تکرار کرد.
٭ پیش از اینکه از بیمار انجام کاری خواسته شود، بهتر است او را با نام
خطاب کرد. وقتی با او صحبت می شود می بایست، تماس چشمی با وی برقرار کرد تا
به تمرکز او کمک شود.
٭ باید مطمئن شد فرد مبتلا به بیماری آلزایمر به خوبی فرد مورد گفت وگوی
خود را ببیند یا صدای او را کاملاً می شنود. بدین معنی که آیا فرد مبتلا به
آلزایمر در حال استفاده از عینک یا سمعک می با شد و آیا سکوت کافی در محیط
وجود دارد.
٭ زمانی که با فرد مبتلا به بیماری آلزایمر صحبت می شود، رادیو و تلویزیون را خاموش کرده تا حواس وی منحرف نگردد.
٭ هرجا ممکن باشد از طنز استفاده شود، اما هرگز نباید بیمار مورد تمسخر قرار گیرد.
٭ همه وظایف او به مراحل کوچک تر تقسیم شود. هر بار باید به فرد گفته شود که در این مرحله او چه باید انجام دهد. گفتن دستورالعمل های زیاد در یک زمان یا با سرعت زیاد، سر در گمی بیمار را
افزایش می دهد. اگر فرد برآشفته شد و همکاری نکرد، مراقب بیمار می بایست کار را متوقف کرده و بعداً دوباره تلاش کرد.
٭ باید از گفتن جملات منفی پرهیز کرد. مثلاً به جای «از خانه بیرون نرو» به او گفته شود «در خانه بمان».
باید مراقب افراد مبتلا به آلزایمر بود.
فارماتون چیست,ژریاتریک فارماتون چیست؟,قرص فارماتون چیست,داروی فارماتون چیست؟,مولتی ویتامین فارماتون چیست,عوارض فارماتون چیست,خواص فارماتون چیست,فارماتون برای چیست,کار فارماتون چیست,عوارض کپسول فارماتون چیست,فارماتون اصل,فارماتون اصل قیمت,فارماتون اصل و تقلبی,تشخیص فارماتون اصل و تقلبی,تشخیص فارماتون اصل,قرص فارماتون اصل,تشخیص فارماتون اصل از تقلبی,خرید فارماتون اصل,مشخصات فارماتون اصل,قرص فارماتون اصلی,فارماتون قیمت,قیمت فارماتون 30 تایی,قیمت فارماتون اصل,قیمت فارماتون,قرص فارماتون قیمت,ژریاتریک فارماتون قیمت,قیمت فارماتون 100 تایی,قیمت فارماتون اصلی,قیمت فارماتون خارجی,فارماتون اصل به قیمت واقعی,فارماتون tnt,قرص فارماتون tnt,کپسول فارماتون tnt,مولتی ویتامین فارماتون tnt,فارماتون تقلبی,فارماتون تقلبی,تشخیص فارماتون تقلبی,قرص فارماتون تقلبی,ژریاتریک فارماتون تقلبی,فارماتون اصل و تقلبی,کپسول فارماتون تقلبی,عکس فارماتون تقلبی,فارماتون اصلی و تقلبی,فارماتون ویکی پدیا,فارماتون در بدنسازی,قرص فارماتون در بدنسازی,مصرف فارماتون در بدنسازی,فارماتون بدنسازی,تاثیر فارماتون در بدنسازی,نقش فارماتون در بدنسازی,قرص های فارماتون در بدنسازی,فارماتون عوارض,فارماتون و عوارض,عوارض فارماتون چیست,فارماتون و عوارض آن,pharmaton عوارض,عوارض فارماتون اصل,فارماتون خواص,pharmaton خواص,خواص فارماتون چیست
فارماتون یکی از انواع مولتی های وارداتی است که سالهاست در داروخانه های ایران با مجوز در حال ارائه است این دارو که در کشور ما با توجه به وجود مارک
فارماتون بر روی کپسول ها و درشیـشه ها به نام “فارماتون” شناخته می شود، یکی از محصولات مشهور شرکت فارماتون می باشد. این دارو به دلیل فرم خاص
دارویی، سوسپانسیون درون کپسول نرم، دارای فراهمی زیستی بسیار خوبی است و جزو مقبول ترین ویتامین ها در کشور است.
فارماتون (Pharmaton) نام تجاری یکی از مکمل های ویتامین سوییسی اصل است که در ایران و سراسر جهان
به عنوان یکی از معروف ترین مکمل های غذایی و مولتی ویتامین برای بدن مصرف می شود.
بنا به گفته سازنده کپسول های ژریاتریک فارماتون هیچ گونه عوارض جانبی برای شخصی سالم ندارد.
موارد ذکر شده بر روی بسته کپسول های فارماتون نوشته شده است.
فارماتون چیست؟
ژریاتریک فارماتون دارای چهار گروه ماده ی فعال است :
۱-دارای عصاره جینسنگ با غلظت بالا
۲-دارای دی متیل آمینو اتانول بی تارتارات .
۳-دارای مواد دخیل در متابولیسم. (ویتامین ها، مواد معدنی، عناصر کمیاب )
۴-دارای مواد موثر در متابولیسم چربی ها که سبب برداشت یا کاهش ذخابر چربی کبد می شوند. (کولین، اینوزیتول، لینولئیک اسید )
ژریاتریک فارماتون به دلیل مواد تشکیل دهنده ئ آن در افراد میانسال و جوانتر که به دلیل فعالیتهای
بیش از اندازه فکری و بدنی دچار استرس می باشند، نیز مورد استفاده است .
جینسنگ (جینسینگ) دارای انواعی از پاناکسوزیدها و پاناگزاتریول و پاناگزادیول است.
این ترکیب دارای اثر محرک نسبی بر روی مغز و بدن انسان می باشد که باعث
احساس افزایش تمرکز و احتمالا بهبود حافظه می گردد .
به دلیل وحود دی متیل آمینو اتانول بی تارتارات، ژریاتریک فارماتون یک ترکیب بهبود دهنده ی خلق و خوی بسیار ضعیف است .
در این ترکیب دارویی حدود ۲۰ نوع ویتامین و ماده ی معدنی مناسب برای بدن انسان وجود دارد که می تواند
کمبود ویتامین های ناشی از سو تغذیه یا سو جذب را برطرف نماید .
مقدار مصرف (دوز مصرف) فارماتون
بر روی جعبه کپسول فارماتون توصیه شده است ابتدا روزی دو کپسول، یکی همراه صبحانه و یکی همراه ناهار، برای
دو تا سه هفته مصرف شود و بعد از این مدت روزی یک کپسول همراه صبحانه مصرف می شود که این کار
می توان در چند ماه تکرار شود و همان طور که در بالا گفته شد اثرات جانبی ندارد.
بهترین زمان برای مصرف ویتامین و مکمل های معدنی مانند فارمتون در هنگام صرف غذاست.
اگر آنها را با شکم خالی مصرف کنید، ممکن است بدنتان نتواند به خوبی آنرا
جذب کند و دچار ناراحتی های معده شوید . فارماتون داروی چاقی نیست.
سوخت و ساز را بهبود می بخشد و مثل همه مولتی ویتامین ها اشتها آور است .
موارد منع مصرف فارماتون
فارماتون دارای قند نیست و برای بیماران دیابتی با تجویز پزشک مشکلی به همراه ندارد.
در صورت داشتن موارد زیر فارماتون مصرف نکنید:
-*- مشکلات کلیوی دارید .
-*- مشکلاتی درافزایش جذب اهن دارید، مانند هموکروماتوزیس
-*- یا اگرسطح کلسیم ادرار یا خونتان بالا ست .
-*- یا اگر به مواد ساخته شده در این دارو حساسیت دارید .
-*- اگر به سویا یا بادام زمینی حساسیت دارید نباید این کپسول را مصرف کنید .
کپسولهای فارماتون را همراه با مقدار کمی از مایعات مصرف کنید.
در صورتی که بلع کپسول مشکل است می توان آن را برش داد و محتویات آن را همراه مقداری مربا یا عسل میل نمود.
مصرف فارماتون ساعت خاصی ندارد، در صورت فراموشی یک دوز آن دوز را حذف نمایید.
این دارو باید در جای خشک وخنک نگهداری شود