X
تبلیغات
پخش زنده جام جهانی

شعر در مورد جمال

پنج‌شنبه 30 فروردین 1397 ساعت 12:33

شعر در مورد جمال

شعر در مورد جمال ,شعر درباره جمال,شعر برای جمال,شعر در باره جمال,شعر با جمال,شعر درمورد جمال,شعر با کلمه جمال,شعر با کلمه ی جمال,شعری در مورد جمال,شعری درباره جمال,شعر درباره ی جمال,شعر کودکانه در مورد جمال,شعر مفهومی در مورد جمال,شعرهای کودکانه در مورد جمال

شعر در مورد جمال

در این مطلب سعی کرده ایم حدود 100 شعر از اشعار زیبا را در مورد جمال برای شما تهیه نماییم.برای دیدن این اشعار به ادامه مطلب مراجعه نمایید

جمله به ماه عاشق وُ ماه اسیر عشق تو

ناله کنان ز دردِ تو، لابه کنان که ای خدا

سجده کنند مهر و مَه پیش رخِ چو آتشت

چونکه کند جمال تو با مه و مهر ماجرا

شعر در مورد جمال

برخیـــــــز بُتا بیـــــــا ز بهـــــــر دل ما

حل کن به جمال خویشتن مشکل ما

یک کوزه شراب تا به هم نوش کنیم

زان پیش که کوزه ها کنند از گِل ما.

شعر درباره جمال

آن نه رویست که من وصف جمالش دانم

این حدیث از دگری پرس که من حیرانم

همه بینند نه این صنع که من می‌بینم

همه خوانند نه این نقش که من می‌خوانم

شعر برای جمال

همه هست آرزویم که ببینم از تو رویى

چه زیان تو را که من هم برسم به آرزویى؟!

به کسى جمال خود را ننموده‏یى و بینم

همه جا به هر زبانى، بود از تو گفت و گویى

شعر در باره جمال

جمال آینه ایتان جلای حق دارد

نگاه من شده از آن همیشه سوی شما

تمام دفترشعرم فدایتان بادا

غزل کسی نسروده چوگفتگوی شما

شعر با جمال

می خواستم که چشم تو باشم ولی نشد

تصویری از جمال تو باشم فقط همین

می خواستم بگردم و پروانه ات شوم

تا بشکنم و بال تو باشم فقط همین

شعر درمورد جمال

جمال چون تو به چشم و نگاه پاک توان دید

به روی چون منی الحق دریغ چشم و نگاهت

برو به کنج خراباتت ای ندیم گدایان

تو بختت آن نه که راهی بود به خلوت شاهت

شعر با کلمه جمال

نوری که جمال جمله هستی

از تاب جمال اوست پیدا

اول ز پی نظاره او شد

عین همه جهان مهیا

شعر با کلمه ی جمال

چون روی تو بی نقاب گردد

آفاق جمال برنتابد

از غایت نور عارض تو

آئینه خیال برنتابد

شعری در مورد جمال

با این جمال روی صنم دیدنم خطاست

کایینه مراد نه بهر جمال ماست

درویش بین به کلبه خود می برد هوس

زان شمع کش ملایکه پروانه ضیاست

شعری درباره جمال

آشفته جمال جمیل بتان شدی

صبرت جمیل باد، که آنها جمال نیست

بیدار باش یک دم و آگاه یک نفس

حاجت به ماه و هفته و ایام و سال نیست

شعر درباره ی جمال

ای صورت تو ملک جمال و جمال ملک

وی طلعت تو جان جهان و جهان جان

تخت تو رشک مسند جمشید و کیقباد

تاج تو غبن افسر دارا و اردوان

شعر کودکانه در مورد جمال

تا از جمال مهد تو شروان جمال یافت

قحطش همه نعیم و نیازش تنعم است

بانوی شرق و غرب توئی بر درت مرا

قصه دمادم است که غصه دمادم است

شعر مفهومی در مورد جمال

زهی گرفته خور از طلعت تو فال جمال

نشانده قد تو در باغ جان نهال جمال

نوشته منشی دیوان صنع لم یزلی

به مشک بر ورق لاله ات مثال جمال

شعرهای کودکانه در مورد جمال

کسی که نیست چو من تشنه جمال حرم

حرام باد برو شربت زلال جمال

هوای یار همائی بلند پروازست

که در دلم طیران می کند ببال جمال

شعر در مورد جمال

بیشتر بخوانید :

شعر در مورد بلبل

شعر در مورد حسرت

شعر در مورد آخرت

شعر در مورد ایستادگی

شعر در مورد اسم غزاله

خواص عسل برای معده

یکشنبه 26 فروردین 1397 ساعت 09:37

همه چیز در مورد خواص عسل برای معده و درمان معده درد

 خواص عسل برای معده ،خواص موم عسل برای معده،خواص عسل برای زخم معده،خواص درمانی عسل برای معده،خواص عسل و دارچین برای معده،خواص عسل برای معده،خواص عسل برای ورم معده،خواص عسل برای میکروب معده،خواص عسل برای درمان معده،خواص عسل طبیعی برای معده،فواید موم عسل برای معده،خواص عسل با موم برای معده،فواید عسل برای زخم معده

خواص عسل برای معده , خواص عسل , خاصیت عسل برای معده

در این مطلب از سایت جسارت به خواص عسل برای معده می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

خواص عسل برای معده

عسل برای امراض معده از جمله ورم و زخم معده مفید است،

در طب سنتی برای درمان دردهای معده که علل مختلفی مثل اسید معده، ترش کردن و نفخ معده، زخم و ورم معده را دارد،

از عسل طبیعی استفاده می شود. این درمان طبیعی نسبت به داروهای شیمیایی عوارضی ندارد اما اگر

بیماری حاد است حتما به پزشک مراجعه کرده و این روش درمانی را مکمل روش دارویی قرار دهید.

مصرف بعضی از خوراکی ها با معده خالی مثل چای، قهوه و آب لیموترش، همچنین مصرف غذاهای بسیار داغ منجر به

بروز مشکلات و ناراحتی هایی از جمله درد و سوزش که از علائم خونریزی معده هم می با شند،

شده  و حتی در طولانی مدت نیز می تواند باعث زخم معده شود.

علائمی مانند استفراغ، عدم احساس گرسنگی، وجود خون در مدفوع و یا استفراغ، احساس درد و سوزش در معده،

کم خونی، کاهش یافتن سطح گلبول های قرمز در خون نشان از بروز ناراحتی در معده است.

در طب سنتی برای درمان معده درد, علل و تسکین آن از روش های عسل درمانی استفاده می شود.

خاصیت عسل برای معده

عناصر گوناگون شیمیایی موجود در عسل به نوعی است که قادر است تأثیرات نیکوئی بر برخی از بیماری‌های دستگاه گوارش بگذارد .

عسل از شدت ترش کردن معده می‌کاهد (افزایش ترشحات اسیدی معده را تعدیل می‌کند.)‌برای زخم‌معده و التهاب معده مفید است .

کاهش ترشحات اسیدی معده را تعدیل می‌کند ‌و در حقیقت می‌توان گفت عسل نقش مؤثری در تنظیم اسیدهای معده دارد.

در همین زمینه یک بررسی جالب توسط پروفسور « خوتکین » بر روی تعداد زیادی از بیماران مبتلا به زخم معده و زخم روده انجام گرفت.

در این بررسی گروهی از این بیماران به روال معمول مراکز درمانی تحت معالجه قرار گرفتند و گروهی دیگر فقط به وسیله‌ی عسل،

نتیجه فوق‌العاده جالب بود. ۶۱% از گروه اول کاملاً بهبود یافته و ۱۸% آنها کماکان از درد رنج می‌بردند،

اما از گروه دوم ۸۴% کاملاً بهبود یافته و ۹/۵% آنها کماکان از درد شکایت داشتند.

دانشمندان بر این عقیده‌اند که عسل به طور مضاعف روی زخم معده تأثیر می‌گذارد:

یک تأثیر موضعی که باعث التیام سریع زخم و تعدیل اسیدهای معده می‌گردد و یک تأثیر کلی که

بر اثر آن حال عمومی بیمار بهتر شده و دستگاه عصبی او آرامش می‌یابد.

بیشتر بخوانید :

خواص کشمش آفتابی

خواص پودر غوره

زردچوبه و بارداری

کاسنی در دوران بارداری

خواص عسل برای معده , خواص عسل , خاصیت عسل برای معده

عسل به دلیل داشتن اسید فورمیک مانع از تخمیر می‌گردد؛ زیرا این ماده روی میکروب‌های امعاء مؤثر می‌باشد.

برای تقویت معده ۲۰ گرم پودر پوست بالنگ را با ۲۰۰ گرم عسل مخلوط نموده یک ساعت بعد از غذا یک قاشق میل شود.

این معجون برای نفخ معده نیز موثر می باشد. برای از بین بردن تلخی پوست بالنگ به مدت ۲۴ ساعت در آب خیسانده و هر ۵ ساعت آب

را تعویض نموده سپس در آب آخر کمی جوشانده و آنگاه صاف کرده و بگذارید خشک شود.

خواص عسل

عسل موجب کاهش یبوست، نفخ و گاز معده می‌شود و از اینکه ملینی ملایم است از آن سپاسگزاریم.

همچنین عسل سرشار از خواص پروبیوتیک یا باکتری‌های مفید از قبیل bifido bacteria و lactobacilli است که در هضم غذا،

تقویت سیستم ایمنی بدن و کاهش آلرژی موثرند. عسل را جایگزین شکر مصرفی خود نمائید تا

تاثیرات مواد سمی تولید شده توسط قارچ‌ها در روده را کاهش دهید .

عسل برای زخم معده : از چند طریق ممکن است فردی به زخم معده (قرحه) دچار گردد. در اثر ضعف معده، گرسنگی‌های زیاد و

یا روزه گرفتن، ناراحتی و عصبانیت،‌به موقع غذا نخوردن، فعالیت‌های نابه هنگام، بی‌خوابی‌های شبانه، نوشیدن نوشابه‌های گازدار یا نوشابه‌های الکلی،‌

استعمال دخانیات، هم چنین در اثر تجمع یکی از اخلاط اربعه یا بهم خوردن تنظیم آن، کثیفی خون و تجمع کثافات در معده زخم ایجاد می‌شود.

به عنوان درمان یک تخم مرغ خام که با عسل مخلوط شده باشد به یک فنجان شیر تازه گاوی که جوشیده شده بعد از ولرم شدن،

اضافه و میل می‌شود. آن را ده روز ناشتا بنوشید. بعد از آن هیچ اثری از زخم معده نخواهید دید.

در زمان درمان و نیز مدتی پس از درمان، بیماران مبتلا به زخم معده باید از خوردن غذاهای حاوی فیبر و الیاف گیاهی و سبوس‌دار بپرهیزند.

خواص عسل برای معده , خواص عسل , خاصیت عسل برای معده

جهت معالجه ترش کردن معده تا بهبودی کامل صبح ناشتا به میزان یک قاشق چای خوری عسل میل کنید.

انجیر و عسل را به نسبت مساوی مخلوط نموده و میل کنید، این ترکیب برای درمان زخم معده بسیار مفید می باشد.

برای درمان ورم و زخم معده یک قاشق چای خوری گزنه را در یک لیوان آب جوش دم کرده پس از ولرم شدن با عسل شیرین نموده و یک ساعت بعد از غذا بنوشید.

خواص درمانی عسل برای معده

برای تسکین درد معده، ۵ گرم آویشن را در ۴۰۰ سی سی آب جوش دم کرده بعد از هر غذا یک فنجان با عسل شیرین نموده و بنوشید.

برای درمان درد معده، موسیر را با عسل مخلوط کرده و به صورت ضماد در محل درد قرار دهید.

برای درمان درد معده می توانید عسل را با آب گرم مخلوط کرده و مصرف نمایید.

 عسل درمان کننده سردی معده است، هر روز صبح ناشتا یک قاشق عسل میل کنید.

برای نفخ معده، عسل و کره بسیار مفید می باشند.

 یک قاشق غذاخوری پودر زنیان را با عسل ترکیب کرده و بعد از غذا مصرف نمایید.

پودر بالنگ و عسل را با یکدیگر مخلوط و مصرف کنید.

پیاز را پخته پس از سرد شدن با عسل مخلوط نموده و میل کنید زیرا از بین برنده نفخ است و اشتها را افزایش می دهد.

برای تقویت معده، شیر و عسل بسیار مفید می باشند و روده ها را نرم می کنند.

اگر سالمندان می خواهند شیر در معده شان سریع تر هضم شود، آن را با عسل میل نمایند.

خواص عسل برای معده , خواص عسل , خاصیت عسل برای معده

برای درمان زخم معده ۲ ساعت قبل و یا ۳ ساعت بعد از غذا یک قاشق عسل را با آب ولرم حل نموده و جرعه جرعه بنوشید.

 برای درمان زخم معده ۲ گرم برگ و ریشه کاسنی را در ۲۰۰ سی سی آب جوشانده پس از

سرد شدن با عسل شیرین نموده به مدت یک الی دو هفته یک ساعت بعد از غذا بنوشید.

خواص عسل برای معده

بیشتر بخوانید :

خواص ماش پخته

خواص بهار نارنج

چای در بارداری

آلو سیاه خشک

چای به لیمو و زیرفون

شنبه 25 فروردین 1397 ساعت 09:06

آشنایی با خواص دمنوش و چای به لیمو و زیرفون برای آرامش اعصاب

 چای به لیمو و زیرفون ،چای به لیمو زیرفون ، خواص چای به لیمو و زیرفون ، خواص به لیمو و زیرفون ، زیرفون چیست ، خواص زیرفون

چای به لیمو و زیرفون , خواص چای به لیمو و زیرفون , دمنوش به لیمو و زیرفون

در این مطلب از سایت جسارت به خواص چای به لیمو و زیرفون می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

چای به لیمو و زیرفون

به لیمو از گروه گیاهان دارویی است که برگهای آن بوی بسیار مطبوع و خوشایندی دارند.

سرشاخهها و برگهای گیاه به لیمو برای مصارف دارویی و طبی استفاده میشوند، علاوه بر آن به دلیل معطر بودن این برگها از آنها در صنایع بهداشتی،

آرایشی و ساختن عطر و ادکلن استفاده میشود. این درختچه خوشبو و با برگهای پرخاصیت، در ایران در مناطق شمالی کشور روییده میشود.

برگهای گیاه به لیمو بویی شبیه لیمو و طعمی تلخ و تند دارند و بخش دارویی گیاه را تشکیل میدهند.

برگ به لیمو در طب سنتی طبیعتی گرم دارد. برخی از مهمترین خواص برگ به لیمو عبارتند از:

مهمترین خاصیت درمانی برگهای به لیمو خاصیت آرام بخش، تسکین دهنده اعصاب، در مان بی خوابی و ایجاد احساس نشاط است.

دمنوش تهیه شده از برگ به لیمو برای درمان سرماخوردگی مفید است.

یکی از مهمترین خواص برگ به لیمو تقویت معده است و مصرف آن برای درمان نفخ مفید است.

به طور کلی مصرف دمنوش به لیمو بعد از غذا به هضم بهتر غذا کمک میکند.

همچنین مصرف روزانه دمنوش برگ به لیمو برای درمان روده تحریک پذیر بسیار مفید میباشد.

در طب سنتی از خواص برگ به لیمو برای تقویت حافظه استفاده میشده است.

خواص چای به لیمو و زیرفون

درخت زیرفون از دوره‌ی باستان شناخته ‌شده و یکی از آن گیاهانی است که به راحتی همه جا می‌روید.

زیرفون برای سلامتی انسان مفید و گیاهی در دسترس است. در واقع این گیاه در تسکین و درمان مشکلاتی مانند

نفخ، نقرس، بی‌خوابی و سم زدایی از بدن و غیره موثر عمل می‌کند.

این گیاه برطرف کننده کک و مک ، آرام‌بخش و ضدتشنج ،برطرف کننده نفخ معده و اسپاسم روده،درمان عوارض پوستی و

زخم‌های متورم، درمان بواسیر، ضد اضطراب و ترس و بسیاری خواص دیگر دارد.

خوشبختانه گیاه زیرفون یکی از بهترین گزینه‌ها برای پاک‌سازی بدن محسوب می‌شود. گل‌های این گیاه معرق و مدر است یعنی

این که علاوه بر درآوردن عرق باعث افزایش میزان ادرار شده و سموم را از بدن خارج می‌سازد.

گیاه زیرفون برای شما شب و خواب راحتی را فراهم می‌کند به خاطر اینکه حاوی خواص آرام‌بخشی است.

بیشتر بخوانید :

برگ سنا برای یبوست

قهوه سبز نحوه مصرف

قهوه سبز در زمان شیردهی

تخم گشنیز و لاغری

چای به لیمو و زیرفون , خواص چای به لیمو و زیرفون , دمنوش به لیمو و زیرفون

پوست درخت زیرفون حاوی خواصی است که باعث تصفیه‌ی خون و تحریک ترشح و دفع صفرا می‌شود. در واقع این گیاه  برای رفع مشکلات گوارشی مانند نفخ معده، ریفلاکس معده و همچنین رفع سنگ کیسه‌ی صفرا مفید است. اگر دچار استرس و اضطراب شده‌اید می‌توانید به سراغ زیرفون بروید. گل‌های این گیاه حاوی خواص آرام‌بخشی هستند که سیستم عصبی را آرام کرده و استرس و اضطراب را از بین می‌برند.

دمنوش به لیمو و زیرفون

هر دوی این گیاهان طبیعتی گرم دارند و دارای خواص خواب آور و آرام بخش هستند.

این دمنوش ضدمیگرن، ضدتپش قلب، ضدسردرد، ضدآسم، ضداسهال، پایین آورنده فشارخون، تقویت کننده معده، شست و شو دهنده ی کلیه و

تقویت کننده حافظه است. مصرف این دمنوش به علت دارا بودن زیرفون، برای خانم های باردار ممنوع است.

مواد لازم برای تهیه دمنوش به لیمو و زیرفون :

به لیمو : 1 قاشق مرباخوری

زیرفون : 1 قاشق غذاخوری

آب : 2 لیوان

تمام مواد را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای ۳۰ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم دم بکشد.

در صورت تمایل می توانید از آب جوش استفاده کنید و آن را همانند چای سیاه دم کنید.

چای به لیمو و زیرفون , خواص چای به لیمو و زیرفون , دمنوش به لیمو و زیرفون

دمنوش را با مواد شیرین طبیعی مانند خرما، توت خشک و یا عسل میل کنید.

همچنین می توانید در هنگام نوشیدن چند قطره آب لیموی تازه در آن بچکانید.

خواص چای به لیمو و زیرفون :

آرامبخش،کاهش دهنده فشار خون،تقویت حافظه،و معده،خاب آور در شب،تب بر،شستشو دهنده کلیه،ضد سرماخوردگی،تشنج،نقرس،

رماتیسم،سردرد،و سرگیجه،ناراحتی های عصبی،میگرن،غلظت خون،آسم،اسهال،سینوزیت،صدای گوش و خستگی بدن

چای به لیمو و زیرفون

بیشتر بخوانید :

گشنیز و خواص آن

برگ بو از کجا بخریم

شکلات تلخ و کم خونی

برگ سنا و قند خون

در مورد مصرف و مضرات چای سیاه و مانده در طب سنتی

پنج‌شنبه 23 فروردین 1397 ساعت 18:20

در مورد مصرف و مضرات چای سیاه و مانده در طب سنتی

مضرات چای ,مضرات چای سیاه,مضرات چایی,مضرات چای سیاه در طب سنتی,مضرات چای سیاه پررنگ,مضرات چای سیاه مانده,مضرات چای سیاه چیست,مضرات چای سیاه بر پوست,مضرات چای سیاه و سبز,مضرات چای سیاه برای بدن,مضرات چای سیاه برای کودکان,مضرات چای سیاه برای پوست,عوارض چای زنجبیل,خواص و مضرات چای زنجبیل,فواید و مضرات چای زنجبیل,مضرات چایی مانده,مضرات چایی ساز,مضرات چایی ترش,مضرات چایی مونده,مضرات چایی پررنگ,مضرات چایی خوردن,مضرات چایی برای کودکان

مضرات چای , مضرات چای سیاه , مضرات چایی , مضرات چای سیاه در طب سنتی

پلی فنل موجود در چای سیاه با غیر فعال کردن آنزیم‌های باکتری‌های دهانی, موجب عدم فعالیت آنها شده و در نتیجه پلاک‌های دندانی غیر فعال شده و از پوسیدگی دندان‌ها پیشگیری می‌شود.بوته چای جزو معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبیعت هیچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع این گیاه نیاز به سمپاشی ندارند و هیچ چرنده، پرنده، حشره و … به آن نزدیک نمی شود. اگر در بین علوفه چهارپایان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حیوان به محض جویدن آنها را از دهانش بیرون می ریزد!

مضرات چای

چای سیاه یکی از نوشیدنی های داغ محبوب در سراسر جهان می باشد. این نوشیدنی دارای ارزش و اهمیت خاصی است و ایرانی ها معمولا بعد از مصرف غذا از این نوشیدنی استفاده می کنند. در این مقاله از سایت جسازت به فواید و مضرات چای سیاه پرداخته ایم. توصیه ما این است که حتما این بخش را مطالعه کنید . چای سیاه به عنوان نوشیدنی پیش غذا، پس غذا و در وعده صبحانه مصرف می‌شود و می‌توان گفت که بعد از آب یکی از ارزانترین و پرطرفدارترین نوشیدنی‌ها در دنیا محسوب می‌شود که می‌تواند فواید و مضراتی داشته باشد . چای با دم کردن برگها، جوانه‌ها یا شاخه‌های فرآوری شده بوته چای به مدت چند دقیقه درآب داغ درست می‌شود. فرآوری آن می‌تواند شامل اکسیداسیون، حرارت دهی، خشکسازی و افزودن گیاهان، گلها، چاشنیها و میوه‌های دیگر به آن باشد. چای یک منبع طبیعی از کافئین، تئوفیلین، تیانین و آنتی اکسیدان‌ها است، اما تقریباً بدون چربی، کربوهیدرات‌ها، یا پروتئین آن دارای طعمی مطلوب است که کمی تلخ و گس می‌باشد.

مضرات چای , مضرات چای سیاه , مضرات چایی , مضرات چای سیاه در طب سنتی

نوشیدن چای به بیماران قلبی توصیه می‌شود. چای از ایجاد لخته‌های خطرناک خون که به حملات قلبی و سکته منجر می‌شود پیشگیری می‌کند.

مضرات چای سیاه

چای سیاه چیست؟ چای به ۴ دسته تقسیم می‌شود:  تخمیری (چای سیاه) تخمیرنشده (چای سبز) نیمه تخمیری (چای اولانگ و پوچونگ) چای سفید  چای سیاه در بیشتر نقاط جنوب آسیا (هند، سریلانکا، بنگلادش، پاکستان و غیره)، و نیز درقرن اخیر دربسیاری از کشورهای آفریقائی از جمله کنیا، بروندی، روآندا، مالاوی و زیمبابوه متداول بوده‌است.  چینی‌ها آن را «چای سرخ» می‌نامند زیرا رنگ مایع دم کرده آن سرخ است . غربی‌ها هم آن را «چای سیاه» می‌گویند چون برگ‌های چایی که معمولاً دم می‌کنند به رنگ مشکی است . چای سیاه در طبقه‌بندی دیگر به عنوان چای «ناب» یا CTC (خرد، پخش و به هم پیچیده، روش تولیدی که درسال۱۹۳۲ابداع شده‌است) مطرح می‌شود. چای‌های سیاه غیر مخلوط نیز از طریق مکان، زمان و فصل (اول، دوم، یا پاییز) تولید خود شناخته می‌شوند.

مضرات چای , مضرات چای سیاه , مضرات چایی , مضرات چای سیاه در طب سنتی

مصرف چای بعد از غذا، به هضم غذا به ویژه غذاهای چرب کمک می‌کند. تانن موجود در چای از جذب آهن پیشگیری می‌کند، به همین دلیل نوشیدن روزانه یک فنجان چای به بیماران مبتلا به هموکروماتوز توصیه می‌شود نوشیدن چای 2 ساعت بعد از غذا باشد.

مضرات چایی

مضرات چای سیاه در طب سنتی : باید دانست مانند هر گیاه دیگری، چای نیز اگر به‌جا و درست استفاده نشود، می‌تواند موجب بروز عوارضی شود که از جمله احساس ترشی در دهان، سردرد، دامن‌زدن به گرمی و خشکی بدن در برخی افراد، بی‌خوابی و… را می‌توان ذکر کرد.  احمدرضا درستی مطلق، متخصص تغذیه، درباره مضرات چای سیاه چنین می گوید: « از دید علمی چای چند مزیت دارد و یکی از مزیت‌های آن این است که یک لیوان چای، فلوئور مورد نیاز یک فرد را در طول روز تأمین می‌کند و مصرف ۳ لیوان چای در روز مانعی ندارد. اگر بیش از ۵ لیوان چای سیاه در روز مصرف شود، به بدن ضرر می‌رساند و موجب افزایش فلوئور بدن و بروز فلوئوریست در بدن و بروز نقاط قهوه‌ای رنگ بر روی دندان می‌شود، دندان‌ها را از بین می‌برد و استخوان را نیز پوک می‌کند.  چای را باید با فاصله نیم ساعت بعد از غذا مصرف کرد به دلیل اینکه از جذب آهن در بدن پیشگیری می‌کند؛

مضرات چای , مضرات چای سیاه , مضرات چایی , مضرات چای سیاه در طب سنتی

بعضی‌ها چای می‌نوشند چون معتقدند چای خاصیت آرام‌بخش دارد اما بعضی‌ها هم می‌گویند چای شادی‌آور و نشاط‌آور است

مضرات چای سیاه در طب سنتی

به همین دلیل توصیه می‌شود که چای را همراه با غذا مصرف نشود. چای سرشار از آنتی اکسیدان است و زمانی که حرارت می‌بیند و دم می‌کشد، تغییراتی را از خود نشان می‌دهد. مواد آنتی اکسیدانی موجود در چای بر اثر حرارت طولانی مدت از بین می‌روند و ارزش غذایی خود را از دست می‌دهد. بهتر است که چای را بعد از غذا و با فاصله ۲ ساعت مصرف کرد به دلیل اینکه مصرف چای بعد از غذا، تمام آهن غذا را از بین می‌برد و مانع جذب آن در بدن می‌شود.» محمد صالحی سورمقی استاد فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز می‌گوید: « افراد روزانه به یک‌هزار و ۵۰۰ میلی گرم کافئین نیاز دارند که این مقدار ضرری برای بدن ایجاد نمی‌کند ولی متخصصان توصیه می‌کنند که افراد روزانه یک‌هزار میلی گرم کافئین مصرف کنند؛ به طور معمول یک لیوان نوشابه کولا ۷۰ میلی گرم کافئین دارد و یک لیوان چای ۱۰۰ میلی گرم کافئین دارد که مصرف روزانه ۱۰ لیوان چای مشکلی ایجاد نمی‌کند. زنان حامله در دوران بارداری خود به ۳۵۰ میلی گرم کافئین احتیاج دارند و به دلیل اینکه کافئین موجب تحریک می‌شود، زنان باردار می‌توانند روزانه ۳ لیوان چای مصرف کنند. به دلیل اینکه مردم تمام دنیا از این نوشیدنی استفاده می‌کنند، تحقیقات فراوانی در این خصوص صورت گرفته و در هیچ مقاله معتبری سرطان‌زایی و مضرات چای مطرح نشده است.»

مضرات چای , مضرات چای سیاه , مضرات چایی , مضرات چای سیاه در طب سنتی

چای 30 نوع آنتی اکسیدان دارد و بررسی‌ها نشان داده است که مصرف چای احتمال ابتلا به سرطان کلیه را کاهش می‌دهد و افرادیکه در روز یک فنجان چای می‌نوشند در مقایسه با افرادی که چای نمی‌نوشند 15 درصد کمتر دچار سرطان کلیه می‌شوند.

مضرات چای سیاه مانده

مضرات چای کهنه دم : چای جوشیده دارای رنگ سیاه، بو و مزه‌ای نامطبوع است و مصرف آن موجب بروز یبوست در افراد می‌شود. چای جوشیده سرشار از مواد قابضی به نام تانن است که بر اثر جوشیدن چای وارد آن می‌شود و رنگ و مزه چای را تغییر می‌دهد.  چایی که بیشتر از ۱۰ دقیقه دم بکشد، کهنه به شمار می‌رود و نوشیدن این چای کهنه موجب افزایش خستگی در فرد خواهد شد. چای کهنه دم ترشح اسید معده را تحریک می کند و به دلیل ماهیت اسیدی در بروز زخم معده موثر است.  به دلیل وجود مواد مصنوعی در چای های کیسه ای، این قبیل چای ها در مدت زمان کمتری نسبت به چای معمولی رنگ می دهند.  از عوارض مصرف چای کیسه ای و کهنه دم می توان به ریفلاکس و مشکلات گوارشی اشاره کرد. این موارد در مورد دمنوش های گیاهی آماده نیز صدق می کند و دمنوش باید با استفاده از ترکیبات گیاهی و توسط خود فرد تهیه شود.

آیا می دانید که بوته چای جزو معدود گیاهانی است که به دلیل وجود سموم فراوان در بافت آن، در طبیعت هیچ آفت جدی به جز انسان ندارد! مزارع این گیاه نیاز به سمپاشی ندارند و هیچ چرنده، پرنده، حشره و … به آن نزدیک نمی شود. اگر در بین علوفه چهارپایان (هر نوع که باشند) حتی کمی برگ چای باشد، حیوان به محض جویدن آنها را از دهانش بیرون می ریزد!

مضرات چای

خواص آلو زرد چیست

چهارشنبه 22 فروردین 1397 ساعت 11:55

مضرات و خواص آلو زرد چیست در بارداری و برای پوست

خواص آلو زرد چیست ,خاصیت آلو زرد چیست,آلو زرد و دیابت,آلو زرد برای دیابت,زرد الو دیابت,زردآلو برای دیابت,زردآلو و دیابت,زرد آلو برای دیابتی ها,زرد الو برای افراد دیابتی,خواص زرد آلو برای دیابت,خواص زرد آلو در دیابت

مضرات و خواص آلو زرد چیست در بارداری و برای پوست

خواص آلو زرد چیست,خاصیت آلو زرد چیست,آلو زرد و دیابت,آلو زرد برای دیابت

در این مطلب از سایت جسارت به مضرات و خواص آلو زرد چیست در بارداری و برای پوست می پردازیم . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد .آلو ؛ میوه تک هسته‌ای از خانواده زردآلو و هلو ، دارای طعم متغیر ( از ترش تا شیرین ) و رنگ‌هــای زرد، سبـز، قـرمـز و ارغوانـی است که بیش از هزاران گونه متفاوت از این میوه در دنیا وجود دارد که از نظر رنگ، شکل و اندازه ، دارای تنوع زیادی هستند.

آلو یکی از منابع خوب آنتی اکسیدان‌ها است پس نتیجه می گیریم ضد سرطان است. این میوه حاوی مقادیر مناسبی از ترکیبات فنلی و بتاکاروتن می‌باشد که با اثر آنتی اکسیدانی خود رادیکال‌های آزاد اکسیژن را خنثی می‌کند. رادیکال‌‌های آزاد اکسیژن اثرات مخربی را در بدن اعمال می‌کنند، زیرا این رادیکال های آزاد با اکسیداسیون چربی‌ها در بدن سبب می‌شوند که چربی همواره در رگ‌ها رسوب کرده و گرفتگی عروق پیش آید. این فرآیندها جزء عوامل اصلی بروز بیماری‌های قلبی- عروقی است

خواص آلو زرد چیست

خواص و فواید بی نظیر آلو زرد آنتی اکسیدان این دست میوه ها بهترین گزینه برای بیماران و به ویژه افراد سیگاری است در نتیجه مصرف این میوه ها افراد شادابی و نشاط خود را بازمی‌یابند. معمولا این میوه با پوست مصرف می شود،این دست میوه ها به علت آنکه پوست آنها کنده نمی‌شود ؛عامل دل درد در کودکان محسوب می شود، بنابراین تا حد ممکن از مصرف این میوه ها با پوست خودداری کنید. آلوزرد حاوی ویتامین های آ- ب – ب۲- ب ۶ پ پ – ث و عناصری مثل کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن فلوئور و گوگرد میباشد. مصرف آلو با جلوگیری از افزایش فشارخون، کنترل قندخون و پیش‌گیری از بروز بیماری‌های قلبی- عروقی، سرطان، بیماری‌های گوارشی و کاهش چربی مورد استفاده در شیرینی‌پزی نقش بسزایی در سلامت انسان دارد. نام علمی آنPRUNSSALICINA , PRUNUS DOMESTICA و نام متداول آن آلو است. این گیاه بومی اروپا و آسیا محسوب می‌شود و اولین بار در قرن ۱۹، گونه‌‌های متفاوت آن توسط مهاجرین از آسیا و اروپا به آمریکای شمالی برده شد. براساس شواهد موجود، در زمان باستان مردم آسیای میانه آلو را خشک کرده و مصرف می‌کردند. آلو اکثراً به‌صورت تازه مصرف می‌شود؛ اما می‌توان آن را به کیک‌ها، سالادها و غذاها اضافه کرد یا به‌صورت کمپوت و مربا مصرف کرد. نوع خشک این میوه، در جای خشک و خنک یا در یخچال به‌ مدت ۶ ماه قابل نگهداری است.

مضرات و خواص آلو زرد چیست در بارداری و برای پوست

خواص آلو زرد چیست,خاصیت آلو زرد چیست,آلو زرد و دیابت,آلو زرد برای دیابت

سالیانه هزاران نفر بر اثر ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی و سرطان در جهان می‌میرند و درصد زیادی از هزینه‌های بخش بهداشت و درمان صرف این گونه بیماری‌ها می‌شود. با توجه به تاثیر آلو در پیشگیری از این بیماری‌ها مصرف این میوه می‌تواند در سلامت انسان بسیار موثر باشد.

خاصیت آلو زرد چیست

لیلا آذربایجانی عضو انجمن تغذیه ایران و متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به آلوزرد یکی دیگر از میوه‌های تابستانی، گفت: این میوه تابستانی علاوه بر آب فراوانی که دارد از پتاسیم فراوانی نیز تشکیل یافته و سرشار آنتی اکسیدان است. وی در مورد خواص آنتی اکسیدان‌ها، گفت: آنتی اکسیدان موجود در این میوه تابستانی بهترین راه مقابله با رادیکال‌های آزاد بوده و موجب پاکسازی آنها از خون انسان می‌شود. این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه آب و فیبر بسیار زیاد این میوه نیز از مهمترین خصوصیات آن است، خاطرنشان کرد: در تابستان به علت تعریق فراوان و از دست دادن آب؛ بدن بیشتر از قبل به مایعات نیاز دارد که این میوه نیز مانند دیگر میوه‌های تابستانی گزینه مناسبی است. وی با اشاره به اینکه افراد سیگاری بیشتر از دیگران به این دست میوه ها نیاز دارند، تصریح کرد: آنتی اکسیدان این دست میوه ها بهترین گزینه برای بیماران و به ویژه افراد سیگاری است در نتیجه مصرف این میوه ها افراد شادابی و نشاط خود را بازمی‌یابند.

مضرات و خواص آلو زرد چیست در بارداری و برای پوست

خواص آلو زرد چیست,خاصیت آلو زرد چیست,آلو زرد و دیابت,آلو زرد برای دیابت

آلو یکی از منابع غنی پتاسیم است. تحقیقات انجام گرفته در سال‌های اخیر تأثیر پتاسیم را در کاهش فشار خون نشان داده‌اند. با توجه به این که آلو حاوی سدیم کمی می‌باشد، مصرف متعادل آن در کنترل فشارخون موثر است.

آلو زرد و دیابت

آذربایجانی با بیان اینکه توصیه می‌شود افرادی که بیشتر ازدیگران در معرض نورشدید آفتاب قرار دارند حتما از این میوه استفاده کنند، ادامه داد: مواد معدنی فراوان موجود در آلوزرد تعادل یونی خون را از بین برده و مواد غذایی لازم را در اختیار سلول‌های بدن به ویژه سلول‌های عصبی قرار می‌دهد و عامل مهمی در کاهش بیماری های اعصاب است. وی با تاکید بر گرفتن پوست آلوزرد قبل از مصرف آن، گفت: مصرف این دست میوه ها به علت آنکه پوست آنها کنده نمی‌شود عاملی دخیل در دل درد به ویژه در کودکان است، بنابراین تا حد ممکن از مصرف این میوه ها با پوست خودداری کنید. این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: به علت اینکه بیشتر این میوه ها آلوده به انواع سموم هستند، حتی نمی‌توان با شستشوی آنها مطمئن شد که این میوه ها تمیز هستند در نتیجه مصرف آلوزرد و دیگر میوه های شبیه آن عامل مهمی در انتقال عفونت ویروسی به کودکان هستند.

مضرات و خواص آلو زرد چیست در بارداری و برای پوست

خواص آلو زرد چیست,خاصیت آلو زرد چیست,آلو زرد و دیابت,آلو زرد برای دیابت

وجود آنتوسیانین، اسید الاژیک و تانن در آلو باعث می شود این میوه برای افراد دیابتی بسیار مفید باشد تشنگی و تکرر ادرار از مشکلات شایع در میان افراد مبتلا به دیابت است. همراه با این میوه، برگ، آن هم استفاده شود مقدار مصرف:نصف فنجان آلو در روز توصیه میشود تا زمانی که تازه آن وجود دارد تازه استفاده شود در غیر این صورت خشک شده آن استفاده شود

آلو زرد برای دیابت

چند خواص دیگر از آلو زرد : آش آلوی زرد برای درمان اختلال حواس و دیابت مفید می باشد. شربت آلوی زرد برای مبتلایان به منژیت مفید است. ضماد آلوی زرد به همراه سرکه برای رفع کهیر مفید می باشد. آلوی زرد ملین ، صفرابر، مسکن عطش ، دافع بلغم و تب بر است. مصرف این میوه برای اشخاصی که مبتلا به انگل معده، جوش های تازه و مترشح، گلودرد، ورم کلیه، سنگ کلیه، کم خونی، یبوست، خشکی معده، نقرس، اسید اوریک، چربی خون، تصلب شرائین، سرطان، جوش سیاه، اوره ، خارش پوست، سردرد، ترک لب و دهان و بدبوئی آن، آرتروز، تلخی دهان، ناراحتی های عصبی و کبدی، چسبندگی پلاکتهای خون ، استسقاء و مسمومیت می باشند مفید است. به افرادی که بیشتر کارهای فکری می کنند و یا در زیر نور آفتاب کار میکنند توصیه شده است که از این میوه بیشتر استفاده کنند.شاید برایتان جالب باشد که آلو زرد حالت تهوع را از بین می برد. از این رو افرادی که حالت تهوع و سرگیجه دارند ، بهتر است روزانه چند عدد آلو زرد بخورند

خواص آلو زرد چیست

( تعداد کل: 7 )
   1       2    >>