خواص گل همیشه بهار,فواید گل همیشه بهار,گل همیشه بهار درمانی,خاصیت گل همیشه بهار,خواص گل همیشه بهار درمانی,خواص گل همیشه بهار برای پوست,خواص گل همیشه بهار برای مو,خواص گل همیشه بهار برای جوانی,خواص گل همیشه بهار برای بارداری,خواص خوردن گل همیشه بهار,فواید گل همیشه بهار خام,فواید گل همیشه بهار پخته
به گزارش بی اس ام اس : گل همیشه بهار یکی از معروف ترین گیاهان است که در مناطق شمال آمریکا و اروپا می روید. در قدیم هندی ها و عرب ها از آن استفاده دارویی می کردند.
مالیدن روغن آن، گوش درد را کاهش می دهد.
چای این گل برای شست و شوی چشم و برطرف کردن قرمزی چشم به کار برده می شود.
برای برطرف کردن عفونت گوش، چای همیشه بهار بخورید.
این گل در ایجاد رگ های خون جدید کمک می کند و زخم ها و بریدگی ها را بهبود می بخشد.
این گل خاصیت ضدعفونی کننده دارد و مالیدن این گل روی قسمت هایی که درد و ورم ایجاد شده (به علت گزیدگی زنبور) تسکین می دهد.
پس از کشیدن دندان با دم کرده آن غرغره کنید.
خاصیت ضدالتهابی آن رگ های خون را منقبض کرده و مانع خون ریزی می شود.
روغن آن گردش خون را تحریک کرده و با ایجاد عرق بدن، دما و تب بدن را کاهش می دهد.
مصرف خوراکی آن، التهاب زخم معده را التیام می دهد.
استفاده از این گل در لوازم آرایشی چین و چروک و خشکی پوست را برطرف می کند.
چای آن ضدباکتریایی و ضدالتهابی است.
چای این گل تولید کلاژن را تحریک می کند.
برای سم زدایی بدن پس از عمل جراحی چای همیشه بهار بخورید.
چای این گل قاعدگی را تنظیم می کند.
چای همیشه بهار را در یخچال قرار دهید و هر بار برای تسکین دادن پوست ملتهب مانند آکنه و بواسیر به کار ببرید.
چای گل همیشه بهار را روزی ۳ بار می توان مصرف کرد.
برای تهیه مرهم موضعی ۲۸ گرم گل خشک و یا برگ آن را با ۲۸ گرم روغن جامد بجوشانید.
روزنامه خراسان