خواص گل گاوزبان و لیموعمانی به صورت دمنوش

گل گاوزبان و لیموعمانی ،گل گاوزبان لیمو عمانی،دم کرده گل گاوزبان و لیموعمانی،دمنوش گل گاو زبان و لیموعمانی،گل گاوزبان و لیمو عمانی،گل گاوزبان با لیمو عمانی،خواص گل گاوزبان با لیمو عمانی،دمنوش گل گاوزبان و لیمو عمانی،گل گاوزبان و لیمو امانی،خاصیت گل گاوزبان با لیمو عمانی،دمنوش گل گاو زبان با لیمو عمانی،گل گاوزبان و سنبل الطیب و لیمو عمانی،دم کرده گل گاوزبان با لیمو عمانی

گل گاوزبان و لیموعمانی ، گل گاوزبان لیمو عمانی ، دم کرده گل گاوزبان و لیموعمانی

در این مطلب از سایت جسارت به گل گاوزبان و لیموعمانی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

خواص گل گاوزبان و لیموعمانی

گل‌گاوزبان با لیموعمانی هم سبب بهتر  رنگ دادن می شود و هم معطر می کند و هم اینکه خاصیت آرامبخشی آن چند برابر می شود

گل‌گاوزبان حاوی ترکیبات بنفش رنگی است که از نظر علمی این ترکیبات، مواد آنتوسیانینی هستند و

از مهم‌ترین خواص دارویی این گیاه می‌توان به آرام‌بخش بودن آن اشاره کرد.

برای تهیه دمنوش این گیاه می‌توان 8-5 گرم از گل این گیاه را در یک لیوان آب جوش ریخت و آن را به طور غیرمستقیم روی حرارت

(حرارت غیرمستقیم مانند بخار کتری یا سماور) قرار داد.

20-15 دقیقه زمان کافی است که روی بخار دم بکشد. سپس آن را صاف کرد و نوشید.

گل‌گاوزبان نباید به طور مستقیم روی حرارت باشد و زیاد حرارت بیند. عطر، طعم و خاصیت آن در اثر دم کردن طولانی‌مدت از دست می‌رود.

با 10 دقیقه جوشاندن این گیاه، بیش از 50 درصد از خاصیت آن از بین می‌رود. هر چه بیشتر بجوشد آنتوسیانین‌های آن نیز بیشتر تخریب می‌شود.

برای اینکه رنگ گل گاوزبان زیباتر شود و خاصیت آرام‌بخشی آن افزایش یابد بهتر است کمی لیموعمانی به آن بیفزایید.

به ازای یک قاشق گل‌گاوزبان، یک لیموعمانی را بشکنید و دانه‌های تلخ آن را خارج کنید و

سپس پرهای لیموعمانی را در لیوان آب جوش همراه با گل‌گاوزبان بریزید و بگذارید دم بکشد.

می‌توانید مقداری هم نبات به این نوشیدنی بیفزایید تا سردمزاجی گل‌گاوزبان گرفته شود و به‌عنوان مصلح عمل کند.

دمنوش گل گاوزبان و لیموعمانی

در صورتی که فرد مبتلا به سرماخوردگی به علائمی هم چون تب و بدن‌ درد شدید،

چرک گلو و دیگرعلایم عفونت باکتریال دچار شود، حتما باید به پزشک مراجعه کند.

وی هم‌ چنین با تأکید بر خودداری از مصرف خودسرانه داروهای گیاهی، افزود:

بیماران می‌توانند در صورت تمایل به استفاده از روش‌های درمانی طب سنتی ایران برای

درمان سرماخوردگی به متخصصان دانشگاهی طب سنتی مراجعه کنند.

چنانچه فرد مبتلا به سرماخوردگی از قوای جسمانی مناسبی برخوردار و آبریزش بینی و سرماخوردگی وی بدون علائم عفونت باکتریال باشد،

بهتر است در طول مدت بیماری از سوپ و آش‌های ساده و گرم استفاده نماید و از مصرف نابجای آنتی ‌بیوتیک‌ها پرهیز کند.

بیشتر بخوانید :

گل گاوزبان در دوران بارداری

تلخی لیمو عمانی در غذا

لیمو عمانی تازه

گل گاوزبان و سنبل طیب

گل گاوزبان و لیموعمانی ، گل گاوزبان لیمو عمانی ، دم کرده گل گاوزبان و لیموعمانی

گل گاوزبان را نباید هر روز مصرف کرد چراکه ممکن است در افراد مختلف باعث افزایش یا کاهش فشارخون شود.

کسانی که تمایل به نوشیدن دم‌نوش این گیاه دارند می‌توانند پس از یک هفته تا 10 روز،

مصرف آن را برای یک هفته قطع کنند یا اینکه یک روز درمیان آن را بخورند.»

مزایا گل گاوزبان و لیموعمانی

این نوشیدنی آرام بخش است و برای پایین آوردن فشارخون و نیز رفع ناراحتی پروستات بسیار مفید است.

همچنین برای کاهش دردهای ابتدای قاعدگی مفید است.

در صورتی که گاوزبان بدون لیموعمانی مورد استفاده قرار گیرد باعث بالا رفتن فشار خون خواهد شد و

برای کسانی که دچار افت فشار و ضعف شده اند مناسب تر است.

دم‌نوش مناسب هنگام سرماخوردگی به‌ویژه در ابتدای شروع علایم، دم‌کرده گل گاوزبان به همراه کمی لیموعمانی است.

این نوشیدنی اگر زیاد ترش نباشد، موجب خروج مواد ناسالم از بدن فرد بیمار می‌شود.